Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe bombées de purée d'amande blanche
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1973 kJ / 475 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guacamole de petits pois
20 min
Champignons farcis
45 min
Tartines scandinaves
10min
Crème ibérique
5min
Houmous de betterave
15min
Fraîcheur de yaourt
5min
Champignons farcis
55min
Tartines de sardine au chèvre frais
10min
Rillettes de sardines à l'orange
2 godz. 15 min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8u. 15min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Houmous de carotte
25min