Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe bombées de purée d'amande blanche
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1973 kJ / 475 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème d'aubergine à l'amande
20 min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1 Std. 10 Min
Soupe de griottes
25 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Houmous de chou-fleur
35min
Tartinade chèvre-butternut façon charlotte
3 Std. 45 Min
Guacamole de petits pois
20 min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 min
Tartinade de radis noir
5 min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10min
Flans de poireau
35min
Houmous de carotte
25 min