Cake aux marrons sans gluten
TM6 TM5

Cake aux marrons sans gluten

3.3 (32 hodnocení)

Suroviny

  • 5 g d'huile neutre pour le moule
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de crème de marrons
  • 40 g de farine de châtaigne
  • 1 sachet de levure chimique, sans gluten
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé (voir "Conseil(s)")

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1047.3 kJ / 248.3 kcal
Protein
4.5 g
Sacharidy
44.9 g
Tuk
5.3 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty