Cake aux marrons sans gluten

Cake aux marrons sans gluten

3.5 40 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
8 parts

Suroviny

  • 5 g d'huile neutre pour le moule
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de crème de marrons
  • 40 g de farine de châtaigne
  • 1 sachet de levure chimique sans gluten
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé (voir "Conseil(s)")

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 4.5 g
Kalorie 1047.3 kJ / 248.3 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 44.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...