Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1115 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 Min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 Min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 Min
Crème de petits pois
40 λεπτ.
Velouté de champignons
20min
Gaspacho asiatique
15min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 λεπτ.
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 λεπτ.