Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1115 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Crème de petits pois
40min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 Min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Velouté de champignons
20min
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Velouté de concombre aux noix
10min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
Crème de courgette au bleu
25min