Zařízení & příslušenství
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
櫛瓜 垂直切長條2 條
-
帕瑪森起士粉50 克
-
麵包粉100 克
-
鹽5 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
蒜頭5 克
-
希臘優格 原味,無糖130 克
-
7 - 8 片 新鮮九層塔, ,切碎新鮮薄荷葉 切碎7 - 8 片
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
蛋2 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
3734.7 mg
Protein
59.4 g
Kalorie
3819.3 kJ /
912.8 kcal
Tuk
27.5 g
Vláknina
9.7 g
Nasycený tuk
12.5 g
Sacharidy
105 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
無負擔下酒菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan