
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
- 100 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
- 50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
- 450 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 220 g kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 203.3 kcal / 850.5 kJ
- Protein
- 3.1 g
- Tuk
- 15.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Sodík
- 91.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem Oreo® do tortów
14hod.
Krem limonkowy do tortów
55min
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72hod.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Żelka mango do tortów
3hod. 25min
Krem pistacjowy do tortów
6hod. 15min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1hod. 10min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7hod.
Żelka truskawkowa do tortów
3hod. 45min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1hod.
Frużelina malinowa
10min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min