Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten

Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten

3.0 3 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 portions

Suroviny

  • 150 g de chocolat noir 50% de cacao
  • 200 g de biscuits de type Maria sans gluten
  • 2 c. à café de levure chimique
  • 100 g de beurre et un peu pour le moule
  • 75 g de sucre en poudre
  • 3 œufs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5.6 g
Kalorie 1475.3 kJ / 352.6 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 29.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...