Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches aux lentilles vertes
- ½ oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362.3 kJ / 564.6 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 51.4 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 512.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min
Salade de chou-fleur, feta et sésame noir
5 Min
Tartine de pesto à la menthe, écrasé de petits pois et œuf mollet
30 min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1h 35min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40min
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50 min
Pad thaï à la courge butternut
40min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Nouilles sautées asiatiques
30 min