Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre

Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre

4.0 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 800 g d'eau
  • 250 g de pâtes sèches aux lentilles vertes
  • ½ oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 50 g de parmesan râpé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 512.8 mg
Protein 24.4 g
Kalorie 2362.3 kJ / 564.6 kcal
Tuk 28.4 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 18.3 g
Sacharidy 51.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...