Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de coriandre fraîche, équeutée
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de calamars, coupés en anneaux ou morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1004.5 kJ / 238.3 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1299.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilla espagnole à la ciboulette
35min
Burger de poulet au pain nuage
45 min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Pâtes à l'encre de seiche, aux crevettes et coques
1h 15min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1h 35min
Salade de champignons crus
25min
Soupe de poulet aux champignons noirs
45 min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 min
Brioche végétalienne aux fruits secs
2u.
Soupe vietnamienne aux crevettes
30min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Mijoté de veau au miel de lavande
1u. 45min