Calamar à la coriandre et à l'ail
TM6 TM5 TM31

Calamar à la coriandre et à l'ail

3.2 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 15 g de coriandre fraîche, équeutée
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de calamars, coupés en anneaux ou morceaux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1004.5 kJ / 238.3 kcal
Protein
41 g
Sacharidy
3.3 g
Tuk
6.8 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
1299.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty