Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 30 biscuits Oréo® (classique)
- 40 g de beurre doux, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mascarpone
- 250 g de fromage à tartiner
- 70 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2464.9 kJ / 589.1 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 46.9 g
- Nasycený tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 553.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mujadara (riz aux lentilles et aux oignons frits)
55 min
Beignets en 3 ingrédients
25 min
Sirop apaisant au miel et au safran
1h
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Pannacotta à la pâte à tartiner
2h 20 min
Virgin mojito à la fraise
15min
Pannacotta façon cappuccino
4 Std. 30 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Bagel en 3 ingrédients
35 min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Cheesecake aux speculoos
1h