Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux de 2-3 cm
- 60 g de chapelure
- 320 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 6 - 8 brins de persil frais
- 1 ¾ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 œuf
- 2 - 3 c. à soupe de farine
- 300 - 400 g d'huile de friture
- 1 pincée de pistils de safran
- 40 g d'huile d'olive
- 700 g de pommes de terre
- 1000 g de bouillon de poule
- 2 - 3 c. à soupe de persil frais, haché, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2814.3 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 943.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de bœuf et gnocchi
1h 30min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 Min
Poulet à l'algérienne
40min
Poulet à l'ail
50 Min
Poulet à la pizzaiola
50 Min
Poulet au jasnières
1h 25min
Aumônières au poulet
1 godz. 35 min
Pilaf de riz sauvage au porc
1 godz. 10 min
Poulet Nouvelle-Orléans
2 Std.
Soupe aux boulettes de bœuf, pommes de terre et petits pois
55 Min
Poulet à la grecque avec orzo et feta
2 Std.
Poulet aux poivrons
55 Min