Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux de 2-3 cm
- 60 g de chapelure
- 320 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 6 - 8 brins de persil frais
- 1 ¾ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 œuf
- 2 - 3 c. à soupe de farine
- 300 - 400 g d'huile de friture
- 1 pincée de pistils de safran
- 40 g d'huile d'olive
- 700 g de pommes de terre
- 1000 g de bouillon de poule
- 2 - 3 c. à soupe de persil frais, haché, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2814.3 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 943.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1sa 10 dk
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1sa 10 dk
Pides aux trois fromages
1h 40min
Galettes d'Izmir
1h 5min
Poulet garam masala et riz basmati
40min
Aumônières au poulet
1 Std. 35 Min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2hod. 10min
Gâteau aztèque
1h
Burger sur le gril, pommes de terre rouges et mayonnaise à l'ail
1 Std. 20 Min
Poulet Nouvelle-Orléans
2 Std.
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min