Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux de 2-3 cm
- 60 g de chapelure
- 320 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 6 - 8 brins de persil frais
- 1 ¾ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 œuf
- 2 - 3 c. à soupe de farine
- 300 - 400 g d'huile de friture
- 1 pincée de pistils de safran
- 40 g d'huile d'olive
- 700 g de pommes de terre
- 1000 g de bouillon de poule
- 2 - 3 c. à soupe de persil frais, haché, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2814.3 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 943.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 min
Pides aux trois fromages
1h 40min
Pita de poulet au curry
1h 30min
Croquettes de thon panées à l'amarante
1h 30min
Empanadas au poulet
1h 50min
Pizza au poulet, oignons et chèvre
3h 10min
Pâtes au poulet tikka masala
45 min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2hod. 50min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min
Ragoût de bœuf et gnocchi
1h 30min
Brioche suisse béchamel-saumon
2 godz.