Cheese and bacon cob loaf

Cheese and bacon cob loaf

4.7 138 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
8 portions

Suroviny

  • cob loaf (20 cm)
    1
  • vintage cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
    200 g
  • spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves
    1
  • rindless bacon rashers trimmed and cut into pieces
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • cream cheese softened and cut into pieces
    250 g
  • sour cream
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1100.3 mg
Protein 25 g
Kalorie 2386 kJ / 568 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 21.8 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...