
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 egg
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp light brown sugar
- 1 tbsp cornflour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 2 garlic cloves
- 600 g lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
- 200 g brown onion cut into halves
- 40 g peanut oil
- 1 tbsp sambal oelek to taste
- 1 tbsp hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
- ½ tsp Chinese five spice
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp sesame oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 373.9 kcal / 1570.3 kJ
- Protein
- 33.1 g
- Tuk
- 22.3 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Sodík
- 1157.5 mg
Alternativní recepty
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Meat stock paste
45min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Pork san choy bau
25min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Thai chilli chicken and basil
30min
Quick massaman beef curry
40min
Beef ragu
1h 25min