Mongolian lamb hot pot
TM6 TM5

Mongolian lamb hot pot

4.5 (418 hodnocení)

Suroviny

  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 egg
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tsp light brown sugar
  • 1 tbsp cornflour
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 2 garlic cloves
  • 600 g lamb fillet, slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
  • 200 g brown onion, cut into halves
  • 40 g peanut oil
  • 1 tbsp sambal oelek, to taste
  • 1 tbsp hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
  • ½ tsp Chinese five spice
  • 1 tbsp rice wine vinegar
  • 1 tbsp sesame oil

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1570.3 kJ / 373.9 kcal
Protein
33.1 g
Sacharidy
9.7 g
Tuk
22.3 g
Nasycený tuk
5.7 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
1157.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty