Zařízení & příslušenství
Mongolian lamb hot pot
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 25min.
4 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1157.5 mg
Protein
33.1 g
Kalorie
1570.3 kJ /
373.9 kcal
Tuk
22.3 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chicken and cashews
55min.
Thai chilli chicken and basil
30min.
Chicken cacciatore
50min.
Butter chicken
55min.
Beef stroganoff
35min.
Beef and potato massaman curry
2hod. 10min.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min.
Easy satay chicken
40min.
Beef ragu
1hod. 25min.
Corned beef with mustard sauce
1hod. 30min.
Apricot chicken risotto
30min.
Creamy coconut chicken curry
30min.