Mongolian lamb hot pot

Mongolian lamb hot pot

4.5 426 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 25min
4 portions

Suroviny

  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • egg
    1
  • soy sauce
    2 tbsp
  • light brown sugar
    2 tsp
  • cornflour
    1 tbsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
    600 g
  • brown onion cut into halves
    200 g
  • peanut oil
    40 g
  • sambal oelek to taste
    1 tbsp
  • hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
    1 tbsp
  • Chinese five spice
    ½ tsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 373.9 kcal / 1570.3 kJ
Protein 33.1 g
Tuk 22.3 g
Sacharidy 9.7 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 5.7 g
Sodík 1157.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...