
Kompatibilní verze
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp salt plus ¼ tsp for sauce
- 40 g fresh ginger cut in slices
- 1500 g water
- 20 g garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 70 g fresh chives chopped
- 30 g spring onions chopped
- 10 g fresh coriander chopped
- 45 g light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 621 kcal / 2598 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 1821 mg
Alternativní recepty
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min
Shallot Oil
25min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Hakka Rice Wine Chicken
1hod. 25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Hand Ripped Cabbage
20min