Kompatibilní verze
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp salt, plus ¼ tsp for sauce
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 1500 g water
- 20 g garlic cloves, plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 70 g fresh chives, chopped
- 30 g spring onions, chopped
- 10 g fresh coriander, chopped
- 45 g light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2598 kJ / 621 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1821 mg
Alternativní recepty
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h