
Zařízení & příslušenství
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
Příprava 5min
Celkový 1hod. 5min
5 portions
Suroviny
-
kampung chicken (1 whole kampung chicken)1800 - 2000 g
-
rice wine1 tbsp
-
salt plus ¼ tsp for sauce1 tbsp
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
water1500 g
-
garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming20 g
-
shallots20 g
-
cooking oil20 g
-
fresh chives chopped70 g
-
spring onions chopped30 g
-
fresh coriander chopped10 g
-
light soy sauce45 g
-
toasted sesame oil1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
621 kcal /
2598 kJ
Protein
47 g
Tuk
44 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
12 g
Sodík
1821 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Let's Celebrate Chinese New Year
12 recept
Mezinárodní
Mezinárodní