Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
TM6 TM5

Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

4.8 ( 49 hodnocení )

Suroviny

  • 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp salt plus ¼ tsp for sauce
  • 40 g fresh ginger cut in slices
  • 1500 g water
  • 20 g garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
  • 20 g shallots
  • 20 g cooking oil
  • 70 g fresh chives chopped
  • 30 g spring onions chopped
  • 10 g fresh coriander chopped
  • 45 g light soy sauce
  • 1 tsp toasted sesame oil

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
621 kcal / 2598 kJ
Protein
47 g
Tuk
44 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
12 g
Sodík
1821 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty