Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

4.9 57 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
5 portions

Suroviny

  • kampung chicken (1 whole kampung chicken)
    1800 - 2000 g
  • rice wine
    1 tbsp
  • salt plus ¼ tsp for sauce
    1 tbsp
  • fresh ginger cut in slices
    40 g
  • water
    1500 g
  • garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
    20 g
  • shallots
    20 g
  • cooking oil
    20 g
  • fresh chives chopped
    70 g
  • spring onions chopped
    30 g
  • fresh coriander chopped
    10 g
  • light soy sauce
    45 g
  • toasted sesame oil
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1821 mg
Protein 47 g
Kalorie 2598 kJ / 621 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...