Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften
- 10 garlic cloves
- 150 g shallots
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 1000 g pork belly, skinless, cut into thin slices (0.5 cm)
- 80 g fermented soybean paste
- 20 g fish sauce
- 30 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g light soy sauce
- 30 g brown sugar
- 20 g mushroom seasoning powder
- 30 g cooking oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 2018 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hakka Yam Abacus
20min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30 min