Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1260 g di acqua
- 70 g di strutto
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 10 g di sale
Ripieno
- 500 g di patate, pelate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 pomodori secchi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4632.9 kJ / 1107.3 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 118.8 g
- Tuk
- 58.8 g
- Nasycený tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 20 g
- Sodík
- 2223.4 mg
Alternativní recepty
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 Std.
Panini ranocchio
3 Std. 30 Min
Fairy bread (Pane fatato)
7h
Chifeletti
1h 30min
Sciroppo alla vaniglia
30 Min
Gelato al parrozzo
10 Std. 30 Min
Zeppole sarde
3 Std.
Baguette con ciccioli
5 Std.
Ghirlanda di Natale
4 Std.
Bianchini sardi
2 Std.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min