Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- 15 g di bucce di cipolla rossa
- acqua, per riempire fino a 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagiolini insaporiti
25 Min
Uova sode colore verde
55 min
Insalata di cavolfiori e patate
30 Min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 Min
Piselli al prosciutto
25 Min
Uova sode colore rosso
Žádné hodnocení
Patate lesse
40 Min
Uova sode ripiene
1h 10min
Uova sode colore azzurro
55 min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2h 10min
Uova sode colore giallo
55 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min