Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
Impasto
- 370 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 4 uova
- 60 - 70 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne di cappone (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2577.4 kJ / 616 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Sacharidy
- 45.2 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1102.9 mg
Alternativní recepty
Maionese cotta
15min
Frollini da tazza (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Macarons
1 Std. 30 Min
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1h
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Occhi del diavolo
40min
Dado per brodo vegetale senza sale
40min
Preparato per pane integrale
10 min
Biscotti noci e datteri
1h
Tigelle senza glutine
3 Std.
Biscotti omini di pan di zenzero al cioccolato
35min
Vellutata speziata di zucca e carote (Bimby Friend)
40min