Tortellini in brodo (senza glutine)

3.0 2 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
  • 100 g di prosciutto crudo a pezzi
  • 100 g di mortadella a pezzi
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1000 g di acqua
Impasto
  • 370 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
  • 4 uova
  • 60 - 70 g di acqua
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • brodo di carne di cappone (vedere consigli)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1102.9 mg
Protein 38.3 g
Kalorie 2577.4 kJ / 616 kcal
Tuk 32.4 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 45.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...