Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 - 1000 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, tek parça halinde (bk. Öneriler)
- deniz tuzu, damak tadına göre
- karabiber, damak tadına göre
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
- 2 dal taze biberiye
- 2 dal taze kekik
- 1 yk zeytinyağı
- 1000 g su
- limon, parçalara bölünmüş, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1487.1 kJ / 355.4 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 101.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1sa 20 dk
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Žádné hodnocení
Haşlanmış Patates
35 dk
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 dk
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Žádné hodnocení
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 godz. 30 min
Basmati Pilavı
1sa
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min