
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g soğan ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı servis etmek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 246.4 kcal / 1029.9 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 20.2 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Vláknina
- 11.2 g
Alternativní recepty
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4 Std. 45 Min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 Min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Plaska
1 Std. 15 Min
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Ispanak Başı
40 Min
Fırın Mücver
50 Min
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min