Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 11.2 g
Alternativní recepty
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 godz. 45 min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1ωρ.
Buharda pişmiş karnabahar
30 λεπτ.
Zeytinyağlı Yer Elması
1ωρ.
Zeytinyağlı Enginar
1ωρ.
Hünkar Beğendi
1h 5min
Buharda pişmiş brokoli
20 λεπτ.
Buharda pişmiş bezelye
20 λεπτ.
Mantarlı Risotto
40 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 λεπτ.