Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 11.2 g
Alternativní recepty
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Pratik Aşure
2h 15min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Zeytinyağlı Fava
35min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Žádné hodnocení
Buharda pişmiş brokoli
20min
Ispanak Başı
40min
Tavuklu Keşkek
1h 20min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Ekşili Köfte
1h 15min