Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe

Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe

3.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

Le coulis de fruits rouges
  • 200 g de fruits rouges frais variés
  • 15 g de sucre en poudre
  • 10 g de jus de citron
La crème vanillée
  • 250 g de mascarpone très froide
  • 50 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 30 g de sucre glace maison
  • les graines d'1 gousse de vanille
  • 4 tranches de brioche maison
  • 250 g de fruits rouges frais variés
  • 8 feuilles de menthe fraîche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 386.3 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 2009 kJ / 480.2 kcal
Tuk 28.8 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 15.6 g
Sacharidy 49.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...