Kompatibilní verze
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le coulis de fruits rouges
- 200 g de fruits rouges frais variés
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de jus de citron
La crème vanillée
- 250 g de mascarpone, très froide
- 50 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace maison
- les graines d'1 gousse de vanille
- 4 tranches de brioche maison
- 250 g de fruits rouges frais variés
- 8 feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2009 kJ / 480.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 386.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
FOIRE démonstration
1h
Pâtes au poulet, salade tiède de légumes-racines et gâteau au chocolat vapeur
1h 5min
Pains torsadés chinois à la vapeur
2 Std. 10 Min
Sablés façon mendiants aux fruits secs
1h
Omelette aux blancs d’œufs
20min
Saint-Honoré
3h
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h