Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte à brioche
-
130
g de lait
nebo 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 10 g de levure boulangère sèche - 50 g de cacao en poudre
- 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 125 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 150 g de chocolat, en morceaux
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille liquide
- 1 jaune d'œuf
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4907.3 kJ / 1172.9 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 151.1 g
- Tuk
- 59.1 g
- Nasycený tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 737.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Sablés viennois
45 min
Blondie aux trois chocolats et cacahuètes
40min
Donuts marbré
30 min
Napolitain
4 Std. 20 Min
Rolls à la pistache
2 Std. 20 Min
Petits pains aux pépites de chocolat
4sa 10 dk
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5 min
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Petits tigrés au chocolat
1h
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min