Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de sucre roux
- 1 gousse de vanille, fendue
- 450 g de rhubarbe, parée, en morceaux (4 cm)
- 100 g de fraises, équeutées, coupées en deux
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé (± ½ citron)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3772 kJ / 898.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 56 mg
Alternativní recepty
Compote de pommes
20min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Tarte à la rhubarbe
55 Min
Biscuits à la rhubarbe et au citron
1h
Gâteau à la rhubarbe, à l'orange et aux amandes
1 Std. 30 Min
Ragoût de champignons et saucisses à l'orge
55 Min
Pain de mie
3 Std.
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45min
Compote de pommes
20min
'Cobbler' aux pêches et aux prunes
1h
Confiture à la fraise
1 Std. 5 Min
Gelée de groseille
50 min