Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Eidotter
- 125 g Sauerrahm, 15% Fett
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Zucker
- ½ Würfel frische Germ (ca. 21 g)
- 150 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 100 g Ribiselmarmelade
- 1 Ei (Größe M)
- Staubzucker (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1005 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Rumschnitten
50min
Nuss-Striezel
2 godz. 10 min
Germstrudel mit Walnussfüllung
2 Std. 30 Min
Osterpinze
2 Std. 30 Min
Nusszwieback
7 godz. 50 min
Neujahrs Schweinderl mit süßer Nussfülle
2h
Nusspotize
2h 20min
Schoko-Vanille-Schnitte
4h
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Nutella-Schnitte
2h
Osternest aus Germteig
2h