Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
鬆餅麵糊
- 100 克 西班牙辣腸 ,切塊
- 250 克 水
- 90 克 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
- 200 克 中筋麵粉
- 3 顆 蛋
辣味番茄沾醬
- 50 克 帕瑪森起司 ,切塊,(約 2公分)
- 5 克 新鮮巴西利葉
- 2 粒 蒜頭
- 1 - 2 根 新鮮紅辣椒 ,去籽
- 150 克 洋蔥 ,對切
- 30 克 橄欖油
- 400 克 罐頭番茄
- 10 克 新鮮綜合香草
- ½ 茶匙 肉桂粉
- ½ 茶匙 糖
- ¾ - 1 茶匙 鹽
- 2 - 3 小撮 胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2885.6 kJ / 689.7 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1238.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Žádné hodnocení
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Žádné hodnocení
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Žádné hodnocení
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Žádné hodnocení
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Žádné hodnocení
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Žádné hodnocení
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Žádné hodnocení
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Žádné hodnocení
焗烤肉醬茄子捲
Žádné hodnocení
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Žádné hodnocení
橙香地瓜肉桂捲
Žádné hodnocení
奶油乳酪胡蘿蔔蛋糕
3 Std.