Zařízení & příslušenství
味噌雞肉燥
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
青椒 切塊100 克
-
洋蔥 切塊150 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
油10 克
-
雞絞肉200 克
-
味噌3 大匙
-
糖1 大匙
-
味醂1 大匙
-
醬油½ 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
14.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
胃口大開下飯菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan