Zařízení & příslušenství
和風味噌南瓜燉飯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
紅味噌30 克
-
水150 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油20 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
南瓜 去皮、切塊150 克
-
牛奶150 克
-
綠蘆筍 去皮、切丁5 根
-
鴻喜菇 剝散、去根部40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 可多備一些裝飾用10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13 g
Kalorie
1757.5 kJ /
422 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
65.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
輕鬆學做燉飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan