Zařízení & příslušenství
干蒸牛肉燒賣
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
6 人份
Suroviny
-
新鮮荸薺 去皮3 粒
-
蔥 切蔥末30 克
-
新鮮香菜 取葉子,略切5 枝
-
牛絞肉250 克
-
豬絞肉40 克
-
陳皮 (volitelně) 泡軟去白瓤,切細碎½ - 1 片
-
醬油1 大匙
-
水 蒸煮用500 克
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
魚露½ 茶匙
-
太白粉2 茶匙
-
餛飩皮 (約20張),剪去四個角成八角型150 克
-
冷凍青豆 或新鮮青豆,裝飾用20 - 25 粒
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.471 g
Kalorie
761 kJ /
181 kcal
Tuk
4.963 g
Vláknina
0.927 g
Sacharidy
20.362 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
放學後點心
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan