Zařízení & příslušenství
乾咖哩熱壓吐司
Příprava 20min.
Celkový 35min.
3 個
Suroviny
-
薑 切塊10 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
紅蘿蔔 切塊,(約 2 公分)50 克
-
油15 克
-
杏鮑菇 切小條,(約 2 x 0.5公分)150 克
-
豬絞肉 細絞肉150 克
-
日式咖哩塊 剝碎50 克
-
番茄醬30 克
-
水50 克
-
切片吐司6 片
-
油 刷油用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
2008.2 mg
Protein
11.9 g
Kalorie
1430.6 kJ /
341.9 kcal
Tuk
25.2 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
18.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
玩轉鬆餅機
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan