Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 poivrons rouges en quartiers, sans le pédoncule ni les graines
- 2 oignons tranché en rondelles (¼ in.)
- 2 gousses d'ail
- d'huile d'olive pour arroser et frotter
- 910 g bavette de bœuf
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu
- ½ c. à thé de sel
Sauce au poivre rouge
- 115 g d'huile d'olive
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé poivre noir moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 461 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain à la banane
1 godz. 50 min
Tarte chocolat caramel
2 godz. 15 min
Céréales chaudes aux pommes et aux poires
Žádné hodnocení
Jalapenos farcis
1 Std.
Trempette de graines de citrouille (Sikil pak)
25min
Trempette mexicaine étagée
25min
Fruits d'été, génoise et crème fouettée
Žádné hodnocení
Croustade à la mousse aux pommes et lait glacé au romarin (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Bols de smoothie vert (Matthew Kenney)
15 Min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 Min
Fouetté crémeux à l'orange
10 Min
Tortillas de maïs
1 godz. 25 min