Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 poivrons rouges en quartiers, sans le pédoncule ni les graines
- 2 oignons tranché en rondelles (¼ in.)
- 2 gousses d'ail
- d'huile d'olive pour arroser et frotter
- 910 g bavette de bœuf
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu
- ½ c. à thé de sel
Sauce au poivre rouge
- 115 g d'huile d'olive
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé poivre noir moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 461 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smoothie doré aux fruits
10 min
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4 godz.
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Poulet frit coréen
3h 10min
Assaisonnement Taco
5min
Petits pains au fromage faibles en glucides
1 Std. 10 Min
Côtes levées barbecue à la bière stout
3 godz. 15 min
Hamburger à la canette de bière aux champignons
2h 10min
Poulet au chili et à la lime avec riz de chou-fleur
1 Std. 10 Min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1h 50min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55 Min