Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1464 kJ / 347 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 13.2 g
Alternativní recepty
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Petits pains au lait hérissons
2h 35 min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2h 35 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Brioche parisienne
24h
Chouquettes
1h
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min