Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1464 kJ / 347 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 13.2 g
Alternativní recepty
Baguette viennoise
4h 25min
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Chouquettes
1h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Pain au chocolat
24 Std.
Baguette express
2h 35min
Gâche vendéenne
3h 20min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche parisienne
24 Std.