Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1464 kJ / 347 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 13.2 g
Alternativní recepty
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette express
2h 35min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Brioche parisienne
24h
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Chouquettes
1 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min
Brioche de Jeanne
4h 15min