
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
130
g de lait et un peu pour la dorure
nebo 130 g de crème fraîche et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux froid, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 197 kcal / 829 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 10.5 g
- Sacharidy
- 20.9 g
Ve sbírkách
-
Best of avec le Sensor 27 recept, Francie
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Cookidoo à table 2021 10 recept, Francie
-
Cookidoo à table 2024 10 recept, Francie
-
Grands classiques avec le Sensor 23 recept, Francie
-
Les brioches avec le Sensor 27 recept, Francie
-
Pains et viennoiseries 50 recept, Francie
Alternativní recepty
Baguette viennoise
2hod. 30min
Roulés briochés au chocolat
2hod. 40min
Pain cocotte
2hod. 20min
Pain de mie moelleux
4hod. 15min
Baguette viennoise
4hod. 25min
Pain au lait (Simplicité)
2hod. 20min
Petits pains au lait et sucre perlé
3hod. 25min
Pains au lait et pépites de chocolat
3hod. 30min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2hod.
Brioche butchy à partager
3hod. 50min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6hod. 15min
Brioche "super bonne"
3hod.