Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
130
g de lait, et un peu pour la dorure
nebo 130 g de crème fraîche, et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 829 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 20.9 g
- Tuk
- 10.5 g
Alternativní recepty
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Petits pains au lait
1h 45min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Brioche butchy à partager
3h 50min