Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g leite
-
4
g fermento biológico seco
nebo 10 g fermento biológico fresco - 370 g farinha de trigo, mais q.b. para untar
- 4 ovos grandes
- 80 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 170 g manteiga sem sal em pedaços, mais q.b. para untar
- 1 gema de ovo, levemente batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 846.8 kJ / 202.4 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merengue de Natal
3hod.
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25min
Risoto básico
30min
Manteiga aerada
Žádné hodnocení
Pão de chocolate
Žádné hodnocení
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3h 45min
Pão pita
1 godz. 10 min
Torta de chocolate
Žádné hodnocení
Creme de chocolate e avelã (nutella)
10min
Maionese com ovos aquecidos
10min
Torta capixaba
1h 30min
Roux
Žádné hodnocení