
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps) épluchée, épépinée, en morceaux
- 250 g d'oignons en morceaux
- 25 g de gingembre, frais épluché, coupé en fines lamelles
- 15 g de gousses d'ail
- 200 g de tomates-cerises
- 200 g de patates douces épluchées, coupées en morceaux
- 150 g d'abricots secs, dénoyautés
- 50 g de concentré de tomate
- 1 ½ c. à soupe de curry en poudre
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 2 ½ c. à café de sel
- 150 g de vinaigre de cidre
- 150 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 100 g de jus de pomme
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 179.9 kcal / 752.8 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 0.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 7 g