Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'oignons de printemps, avec la partie verte, coupés en morceaux
- 120 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 500 g de courgettes, coupées en morceaux (voir conseil)
- 300 g de nectarines, dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de vinaigre de cidre
- 15 g d'huile de tournesol
- 210 g de vin blanc
- 110 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 ½ c. à café de graines de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 731.4 kJ / 174.8 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de citron
1h
Boisson chaude au curcuma et gingembre
Žádné hodnocení
Rouleaux de printemps
55min
Biscuits à la menthe et aux pépites de chocolat
Žádné hodnocení
Café glacé infusé à froid, à l'huile d'olive
5 Min
Frittata en coupelles à la vapeur
45min
Moutarde douce aux abricots
Žádné hodnocení
Raviolis de kabocha dans un bouillon dashi (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Petits pains aux fruits
3 godz. 5 min
Lemon slush
10min
Beurre
40min
Beurre de culture
12 godz. 15 min