Zařízení & příslušenství
絲瓜小卷糙米鹹粥
Příprava 40min.
Celkový 4hod.
4 人份
Suroviny
-
乾香菇 泡水擠乾15 克
-
糙米120 克
-
青蔥 切小段1 支
-
油20 克
-
蝦皮 (用清水稍微沖洗)2 茶匙
-
薑1 片 (薄片)
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
-
絲瓜 去皮和瓜囊,切條,(約450克)1 顆
-
小卷 清除內臟,切圈250 克
-
白胡椒粉
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
604.5 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
730.4 kJ /
174.6 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
28.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
涼夏瓜果報到
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan