Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaseado
- 250 g de azúcar
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 180 g de chocolate blanco, en trozos pequeños o callets
- 50 g de mantequilla, en trozos, a temperatura ambiente
- 100 g de mascarpone
Pastel
- de mantequilla, para engrasar
- de harina de trigo, para espolvorear
- 150 g de azúcar
- 100 g de azúcar morena
- 250 g de mantequilla cortado en trozos, a temperatura ambiente
- 1 vaina de vainilla, Sólo la vainillina
- 6 huevos
- 200 g de leche
- 350 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
Nata montada y decoración
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa), refrigerada
- 16 g de estabilizador para crema batida
- 500 g de frutas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2378.1 kJ / 568.4 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Sándwiches de ensalada de pollo
50min
Sopa de pollo de invierno
1h
Desayuno en cama: Crepas de rosas
25min
Blinis
20min
Papas al gratín
1 Std. 10 Min
Arroz vegetariano TM6
40min
Pastel de zanahoria
2h 55min
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Barras de proteína con chocolate, naranja y canela
1h 20min
Milhojas de chocolate y caramelo TM6
2h
Avena de durazno de verano
40min
Apple crisp con helado de banana y frutilla
1h 20min