Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate, sbucciate e tagliate in quarti (circa 5 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- sale grosso, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- 5 - 6 spicchi di aglio, leggermente schiacciati (volitelně)
- 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 892.4 kJ / 213.3 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 14 mg
Alternativní recepty
Frittatina alle zucchine
30 Min
Rotolo di frittata
45 Min
Vellutata di carote con omelette
30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Frittata di albumi con zucchine
30 Min
Bortellina
30 Min
Patate schiacciate al forno
1 Std.
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Crescia alla maceratese
3 Std.
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20 min