Risotto ai piselli

4.5 83 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di porri la parte bianca a pezzi
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di piselli freschi sgranati
  • 900 g di acqua
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 1 ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 598.5 mg
Protein 9 g
Kalorie 1954.5 kJ / 467.1 kcal
Tuk 15.9 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 71.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...