Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta

4.5 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di pane bianco raffermo a pezzi
  • 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 150 g di pastinaca pelata e a pezzi (3 cm)
  • 150 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 50 g di pancetta di maiale a dadini piccoli
  • 20 g di burro a temperatura ambiente
  • 8 capesante grandi, senza corallo
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 316.4 mg
Protein 8.5 g
Kalorie 1021 kJ / 244 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sacharidy 12.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...