Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticciera
- 1000 g di latte
- 200 g di zucchero
- 120 g di semolino
- 4 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini estratti
nebo 1 bustina di estratto di vaniglia naturale, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 60 g di burro fuso
- 8 fogli di pasta fillo (30x40 cm)
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1015.5 kJ / 242.7 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 106.4 mg
Alternativní recepty
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Taralli alle cipolle
3 Std. 30 Min
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Scarcedda lucana
2h
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Palline cocco e lampone
3 Std.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min