Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 180 g di burro freddo, a pezzi
-
150
g di latte
nebo 150 g di acqua - 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 cucchiaino di sale
Farcia alle ciliegie
- 6 biscotti secchi a pezzi
- 650 g di ciliegie denocciolate
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di cardamomo in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- mandorle, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824.1 kJ / 436 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 292 mg
Alternativní recepty
Ripieno per torta di mele
45 min
Torta di ciliegie e mandorle
1u.
New York cheesecake (2 persone)
6 godz. 30 min
Banana bread (TM6)
1h 50min
Insalata di cetriolo alla tailandese (TM6)
15min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5h
Torta ai mirtilli
2u.
Kibbeh con salsa allo yogurt
1u.
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30min
Tarte tatin
2h 30min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30 min