Galette rustica alle ciliegie

Galette rustica alle ciliegie

4.6 13 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
8 porzioni

Suroviny

Pasta brisée
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di burro freddo, a pezzi
    180 g
  • di latte
    150 g
    150 g di acqua
  • di zucchero di canna
    1 cucchiaio
  • di aceto di mele
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 cucchiaino
Farcia alle ciliegie
  • biscotti secchi a pezzi
    6
  • di ciliegie denocciolate
    650 g
  • di zucchero
    60 g
  • di cardamomo in polvere
    1 cucchiaino raso
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
Terminare la preparazione
  • di latte
    2 cucchiai
  • di zucchero di canna
    1 cucchiaio
  • mandorle (volitelně) a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 436 kcal / 1824.1 kJ
Protein 6.7 g
Tuk 21.9 g
Sacharidy 56.6 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 12.4 g
Sodík 292 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...