Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 180 g di burro freddo, a pezzi
-
150
g di latte
nebo 150 g di acqua - 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 cucchiaino di sale
Farcia alle ciliegie
- 6 biscotti secchi a pezzi
- 650 g di ciliegie denocciolate
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di cardamomo in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- mandorle, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824.1 kJ / 436 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 292 mg
Alternativní recepty
Pane ai semi, con avocado e uova in camicia
3ωρ.
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1h 40min
Crème brûlée
1h 10min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1h
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1h 30min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1h
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 Std.
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 Std. 45 Min
Kaiserschmarren
50 Min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min