
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 180 g di burro freddo, a pezzi
-
150
g di latte
nebo 150 g di acqua - 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 cucchiaino di sale
Farcia alle ciliegie
- 6 biscotti secchi a pezzi
- 650 g di ciliegie denocciolate
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di cardamomo in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- mandorle a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 436 kcal / 1824.1 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 21.9 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Sodík
- 292 mg
Alternativní recepty
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45min
Coulis di fragole
20min
Cioccolata calda arancia e zafferano
20min
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4hod.
Menù: Falafel; Babaganoush; Malabi (Bimby Friend)
3hod.
Bignè con crema di asparagi
1hod. 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Torta di ciliegie e mandorle
1hod.
Babka
16hod. 30min
Crème caramel (TM6)
4hod.
Banana bread (TM6)
1hod. 50min