Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 30 g Olivenöl
- 350 g Paradeiser, reif, geviertelt
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 5 - 10 g Zucker (siehe Tipp, optional)
- 2 TL Balsamico-Essig
- 400 g Avocados, reif, Fruchtfleisch in Stücken (ca. 2-4 Avocados, je nach Größe)
-
10
g Weißweinessig
nebo 10 g Zitronensaft, frisch gepresst - 4 Eier (Größe M), kalt
- 1000 g Wasser
-
4
Scheiben Schwarzbrot
nebo 4 Scheiben Toastbrot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 1415 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saftiger Maracujakuchen mit Glasur
1h 45min
Cranberry-Rosmarin-Limonade
5 min
Couscoussalat mit Feta, Minze und Granatapfel-Vinaigrette
30 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 Min
Neapolitanische Calzone
1 Std. 30 Min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Matcha-Beeren-Smoothie
5 min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree
1 Std.
One Pot Feta Pasta
35 Min