Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 30 g Olivenöl
- 350 g Paradeiser, reif, geviertelt
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 5 - 10 g Zucker (siehe Tipp, optional)
- 2 TL Balsamico-Essig
- 400 g Avocados, reif, Fruchtfleisch in Stücken (ca. 2-4 Avocados, je nach Größe)
-
10
g Weißweinessig
nebo 10 g Zitronensaft, frisch gepresst - 4 Eier (Größe M), kalt
- 1000 g Wasser
-
4
Scheiben Schwarzbrot
nebo 4 Scheiben Toastbrot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 1415 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 min
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1h 25min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8h
Mango Island in the Sun
20 min
Reis mit Kürbisletscho
40 Min
Blitz-Beeren-Crumble
45 min
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
1 Std. 10 Min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15min
One Pot Feta Pasta
35min
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35min