Kokoscurry mit Huhn und Karfiolreis (Low Carb)

4.4 30 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Karfiol in Röschen (ca. 4 cm)
    700 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 - 15 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Chilis, frisch (volitelně) halbiert, etwas mehr in Scheiben geschnitten, zum Garnieren
    1 - 2
  • Zwiebeln halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
    200 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Tikka-Paste (siehe Tipps)
    90 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Wasser
    100 g
  • Mandeln, gemahlen (siehe Tipps)
    20 g
  • Hühneroberkeulen, ohne Haut, ausgelöst in Stücken (ca. 3 cm)
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Kokosmilch
    90 g
  • Korianderblätter, frisch zum Garnieren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1015 mg
Protein 25 g
Kalorie 1591 kJ / 380 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...