Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaseado
- 250 g de azúcar
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de mantequilla en trozos, a temperatura ambiente
- 100 g de queso mascarpone
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 250 g de mantequilla en trozos, a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 6 huevos
- 200 g de leche
- 350 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 1 cucharadita de polvo de hornear
Nata montada y decoración
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de azúcar
- 500 g de frutos rojos frescos variados para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2378 kJ / 568 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Ensalada de col (Coleslaw)
30 min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30 min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20 min
Dátiles rellenos de mascarpone
20 min
Bocata de langostinos, beicon y coleslaw
15 min
Tartaletas de peras de invierno con pistachos
1 Std. 20 Min
Tarta de chocolate y sandía
2h 20 min
Lasaña boloñesa
1 Std. 30 Min
Bollo portugués (Fogaça)
3h
Bizcochitos de jengibre y manzana
1 Std.
Panecillos rellenos de queso
45 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40 Min