Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 50 g de agua templada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina integral de espelta
Masa madre de centeno
- 70 g de agua
- 5 g de pie de masa de centeno
-
50
g de harina integral de centeno
nebo 50 g de harina de centeno
Soaker frío
- 50 g de agua
- 50 g de copos de espelta
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
-
250
g de harina de espelta
nebo 250 g de harina integral de espelta -
50
g de harina integral de centeno
nebo 50 g de harina de centeno - 3 - 4 cucharadita de psyllium (5 g)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 g de mantequilla
- 1 cucharada de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 394 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3 godz. 40 min
Pan payés con masa madre
16hod.