Kompatibilní verze
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 cucharadas de trigo sarraceno en grano
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 3 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 10 g de levadura química en polvo
- 20 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 168.5 mg
Alternativní recepty
Masa para tortitas y gofres (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
50 min
Bizcochos de naranja y avellanas con chocolate para dos
35 min
Bizcocho con chocolate y frutos secos
1 godz. 30 min
Bizcocho de zanahoria
45 min
Bizcocho básico
40 min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 godz. 20 min
Bizcocho de yogur (sin huevo)
50 min
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Bizcocho de plátano y nueces
40 min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 min
Bizcocho de aceite de oliva
40 min