Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de semoule de blé dur fine
- 330 g d'eau tiède
- 10 g de sel
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 400 g de tomates, en quartiers
- 150 g de carottes, en tronçons
- 70 g de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de harissa
- huile de tournesol, pour le plan de travail et 1 filet pour la poêle
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1303 kJ / 308 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1ωρ.
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Chorba tunisienne
45min
Tajine de veau aux artichauts
1ωρ. 10 λεπτ.
Tajine de boulettes de sardines
45min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 λεπτ.
Pains batbout marocains
1ωρ.
Pains pogaca turcs
2u. 40min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1h 55min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 λεπτ.
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1ωρ.