Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1840 kJ / 443 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 Min
Pains pogaca turcs
2 Std. 40 Min
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7 godz. 20 min
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50 Min
Café à la cacahuète
25 Min
Mhencha (gâteaux aux amandes et au miel)
1sa
Gâteau moelleux au citron
1sa
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4 godz.
Rfissa au poulet
1 godz. 20 min
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h
Poulet entier et salade de boulgour aux tomates et à la menthe
1 Std. 15 Min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1sa