Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1840 kJ / 443 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 Std.
Petits pains à la semoule
1 Std. 50 Min
Chorba freekeh
1 Std.
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2u. 30min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Tajine de veau aux artichauts
1h 10 min
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Poulet rôti farci, feuilleté aux myrtilles et purée truffée
2h
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min