Harira (soupe à l'agneau et aux pois chiches)

Harira (soupe à l'agneau et aux pois chiches)

3.5 26 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
4 portions

Suroviny

  • 1 branche de céleri en petits dés
  • 1 oignon en lamelles
  • 1 carotte en dés
  • 500 g d'épaule d'agneau désossée en cubes
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café de ras el-hanout
  • 1 c. à soupe de sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de tomates concassées en conserve
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de pois chiches cuits
  • ½ bouquet de coriandre fraîche effeuillé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 29 g
Kalorie 1840 kJ / 443 kcal
Tuk 29 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...