Kompatibilní verze
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, en morceaux
- 500 g de semoule de blé dur moyenne
- quelques gouttes d'extrait de vanille
- 150 g d'eau de fleur d'oranger
Le jour même
- huile, pour le moule
- 36 amandes non émondées
- 50 g de beurre fondu
- 500 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3831 kJ / 910 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 152 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h
Brioche tressée à la cannelle
8h
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Brioches roulées salées
4h 45min
Cake orange-pavot
1h
Pains batbout marocains
1h
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7 Std.
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Mousse de café
5 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30 min
Brioche butchy à partager
3u. 50min