
Kompatibilní verze
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre en morceaux
- 500 g de semoule de blé dur moyenne
- quelques gouttes d'extrait de vanille
- 150 g d'eau de fleur d'oranger
Le jour même
- huile pour le moule
- 36 amandes non émondées
- 50 g de beurre fondu
- 500 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 910 kcal / 3831 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 152 g
Alternativní recepty
Crêpes aux mille trous
1h 10 min.
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min.
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min.
Tarte amandine aux poires
2h 30 min.
Cigares au miel et aux amandes
40 min.
Lentilles (Chorba 3dess)
1h 10 min.
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Brioche moelleuse
4h 15 min.
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min.
Sfenj - Donuts
2h 45 min.
Chorba freekeh
1h
Pains batbout marocains
1h