Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)

Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)

3.3 23 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 13hod. 10min.
6 portions

Suroviny

La veille
  • 250 g de sucre en poudre
  • 125 g de beurre en morceaux
  • 500 g de semoule de blé dur moyenne
  • quelques gouttes d'extrait de vanille
  • 150 g d'eau de fleur d'oranger
Le jour même
  • huile pour le moule
  • 36 amandes non émondées
  • 50 g de beurre fondu
  • 500 g d'eau
  • 300 g de sucre en poudre
  • 50 g d'eau de fleur d'oranger

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 12 g
Kalorie 3831 kJ / 910 kcal
Tuk 28 g
Sacharidy 152 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...