Kompatibilní verze
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, en morceaux
- 500 g de semoule de blé dur moyenne
- quelques gouttes d'extrait de vanille
- 150 g d'eau de fleur d'oranger
Le jour même
- huile, pour le moule
- 36 amandes non émondées
- 50 g de beurre fondu
- 500 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3831 kJ / 910 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 152 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Pains batbout marocains
1 godz.
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Pâte de pistaches
20min
Bricks de pommes de terre au thon et à la coriandre
1 Std. 10 Min
Fatteh d’aubergines au yaourt
50min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Sayadieh (riz épicé au poisson)
50min
Croquets aux noix de pécan
55min
Café à la cacahuète
25 Min