Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g d'abaisse de pâte à gâteau (Ø 32 cm)
- 2 c. à soupe de panure
-
400
g de poireaux, partagés dans la
longueur, en morceaux (2 cm) - 10 g de beurre
- 100 g de crème entière
- 3 œufs
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- 350 g d'émincé de poulet
-
230
g de champignons de Paris, frais, coupés en
quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2374 kJ / 563 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Cheesecake New York
6h 30min
Risotto alle cinque P
30 Min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 Min
Poisson à l'ail et au citron
2h 20min
Risotto à la courge
35min
Parmigiana al forno
1h 50min
Frappuccino
5 Min
Pâtes au four rapides
55min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Salade de poulet au curry
30 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min